Recept: vajíčková omáčka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Potřebujeme: 400g vepřového masa (plátky), 1 cibule, 1l masového vývaru, 1 kelímek kysané smetany, 3 vejce uvařená natvrdo, 1 lžička mouky, sůl, pepř, 1 kyselá okurka.

Postup: cibuli orestujeme, maso osolíme, opepříme a dusíme na cibuli. Poté zaprášíme moukou a zalejeme vývarem. Dochutíme pepřem, přidáme na jemno nakrájenou okurku a kelímek smetany. Promícháme a necháme vařit. Na závěr přidáme vejce nakrájená na kostky a ještě asi 10 min povaříme. Podáváme s knedlíkem.

autor: Nadine    Poslední změna: 14.09.2010 10:31:10
Předchozí článek rychlý bešamel Další článek rychlá, sladká rajská s perníkem
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×