Recept: Žebírka v zástěrce

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek



těstíčko:
3 vejce
8 lžic solamylu
majoránka
3 stroužky rozetřeného česneku
sůl
pepř

šťouchané brambory:
na másle orestujeme cibullku, do ní přidáme nadrobno pokrájenou papriku, anglickou slaninu a petrželku, nakonec vmícháme uvařené a slité brambory a lehce rozšťoucháme.

plátky masa naklepeme, a naložíme do těstíčka, necháme pár minut odležet a smažíme na oleji

příloha: vařená nebo nakládaná zelenina







autor: lucie73    Poslední změna: 17.10.2011 10:34:13
Předchozí článek Švýcarský vepřový plátek Další článek Kuřecí roláda
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×