Recept: Ukrajinský guláš

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Suroviny:80dkg vepřového masa-plec,olej,2 velké cibule,grilovací koření,2 velké mrkve,1/2 hlávky menšího zelí,1/4l smetany na vaření(šlehačka)
Na oleji zpěníme cibule nakrájené najemno,přidáme maso nakrájené na kostičky,okořeníme grilovacím kořením.Dám docela dost,vyvaří se.Podliji vodou a dusím skoro doměkka.Když je maso téměř měkké,přidat mrkev nastrouhanou nahrubo a zelí nakrájené na jemné nudličky.Když je měkká i zelenina,zalít smetanou.Je možné dochutit solí a pepřem.Jako příloha knedlíky,rýže,těstoviny.
Přeji dobrou chuť!

autor: tygřímáma    Poslední změna: 16.08.2017 12:51:39
Předchozí článek Paprikový bůček Další článek Filé na pórku
Diskuze
  • Gulas s mrkvi uz jsem delala a dokonce i muj antizeleninovy manzilek si pochutnaval. tak mu tam zkusim jeste vrazot to zeli   
    janasmile   | 21.09.2009 19:49:50
    Reagovat | URL příspěvku
  • ... no to vypadá slibně    
    Mrkev a zelí nasypu taky kdekam (nastavím, když je třeba míň masa) - takže vlatně vařím ukrajinsky    
    Renča   | 21.09.2009 09:58:02
    Reagovat | URL příspěvku
  • Děkuju
    To může být mňamka! Něco jako segedýn,ale s mrkví...
    Mňam....     
    beruska   | 21.09.2009 09:57:14
    Reagovat | URL příspěvku
  • No,tak to se mi úplně sbíhají sliny     
    Silvinka   | 21.09.2009 09:20:45
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×