Recept: Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

250 ml teplé vody

2 lžičky soli

45 g oleje

600 g hl.mouky

30 g čerstvého droždí

2 lžičky cukru

 

Anglická slanina,pl.sýr,a opečená cibilka do zlatova na obložení,já místo angliny dala uzenou slaninu a nemá to chybu.

 

 Dát do pekárny v pořadí tekuté a pak sypké a zapnout Těsto. Po vykynutí zpracovat těsto a udělat asi 9 bochánku,které vyválím na slabší placku asi  jako dlan.Pak dám na plech na pečící papír a nechám kynout.Pak potřu žloutkem pokladu asnglinou,speněnou cibulí a sýrem a peču ve vyhřáte troubě na 18O stupnu

 

je to táááááááááááák dobrý,byla sem pochválená zkuste to kam se to hrabe na anglický rohlíky

 

 







autor: Gigi    Poslední změna: 07.08.2010 19:54:02
Předchozí článek Lečo marmeláda z DP Další článek Kefírové anglické bagetky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×