Recept: Pavoučí karbanátky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Mleté maso, koření dle chuti (na co jste zvyklé), nastrohanou mrkev, paprika, pár kuliček černého pepře (na oči), trochu pomazánkového másla.

Vytvarujeme karbanátky, obalíme v trojobalu a osmažíme. Postranách nařízneme otvory na nohy, na které použijeme papriku. Na oči použijeme pomazánkové máslo a kousek papriky nebo kuličky pepře.



autor: Stáňa    Poslední změna: 25.07.2011 14:43:58
Předchozí článek Boloňské špagety Další článek Pribináček
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×