Recept: Letadélka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1 dl sladké smetany, 50 g práškového cukru, 150 g čokolády na vaření, 80 g másla.
Do kastrolku dáme smetanu, polámanou čokoládu, cukr, máslo a za stálého míchání na mírném ohni povaříme asi 10-15 minut. Krém necháme vychladnout, potom ho metličkou na sníh umícháme na pěnu, vložíme do sáčku s hladkou trubičkou a na plech pokrytý mastným papírem nastříkáme stejný počet polokoulí a špiček. Necháme ztuhnout a spojujeme. Z každé strany vpíchneme křídla, nakrájená z oplatků a jeden trojúhelník jako ocas. Takto připravená letadélka namáčíme v čokoládové polevě.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:00:39
Předchozí článek Bratislavské rohlíčky Další článek Sněhové rohlíčky
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×