Inzerce
Inzerce
Inzerce

Skořicový cukr

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Asi znáte to přísloví o nouzi a Dalimilovi. Já včera jedním takovým Dalimilem byla. Když jsem jablka do štrůdlu chtěla ochutit skořicí, zjistila jsem, že je prošlá a jediná použitelná byla ta vcelku. Tak jsem si vzpomněla, jak na vánoce vždy utřu cukr s vanilkou a to samé jsem udělala s cukrem a skořicí. Z hmoždíře jsem pak cukr přesypala do jablek přes cedník. Skořice se totiž roztříští na několik tvrdých kousků. Musím dodat, že náplň byla mnohem lepší než když jsem přisypávala skořici drcenou.

A takhle vypadaly miništrůdlíky tvořené dětmi :-)


autor: Calamity J.    Poslední změna: 04.11.2007 19:59:55
Předchozí článek stěrka-pomocník Další článek Jak "úhledně" zmrazit maso
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×