Inzerce
Inzerce
Inzerce

Aby vejce při vaření nepraskla

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Při vaření vejce nepopraskají,pokud před vložením do vody mají pokojovou teplotu.Pokud je z ledničky dáváte rovnou do vařící vody(jako já),prasknou.
Mě osobně nepomáhá ani přidat do vody sůl či ocet.Tuhle vychytávku jsem osobně vyzkoušela.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 08.03.2010 17:49:25
Předchozí článek Pomůcky a vychytávky pro cukráře Další článek Co s rozbitým a nepovedeným cukrovím
Diskuze
  • Aničko a co tak je dát do studené vody?To dělám já a vejce nepraskají.Dávám i trochu soli do vody,ale to na to nemá nějak vliv.Spíš jde o to,nedát studené vejce do teplé vody.Tak tu vodu dávám prostě studenou a je to ok.
    Silvinka   | 05.04.2010 12:42:01
    Reagovat | URL příspěvku
  • to vyzkouším,děkuju 
    Gigi   | 09.03.2010 13:44:47
    Reagovat | URL příspěvku
  • jj to bude dobrá finta
    Stáňa   | 09.03.2010 12:57:01
    Reagovat | URL příspěvku
  • no vida,to je i celkem logicky,ale me by to nenapadlo,samosebou tam sul cpu jak blazen a taky vzdy vytecou     
    versacek   | 08.03.2010 22:05:36
    Reagovat | URL příspěvku
  • ahojky, sůl nebo ocet se dává z jiného důvodu. I když vejce praskne, tak se skoro celé do vody nevylije, zůstane zatažené takže ta prasklina skoro nevadí.
    Další vychytávka, ohledně vajec je na loupání, dejte na chvíli do mrazáku a půjde mnohem lépe. Zvláště čerstvá domácí je skoro umění oloupat.
    Dejmalka   | 08.03.2010 18:33:41
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×