Kultura

divadlo, kino

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Nevím, do které kategorie zařadit. Ale doporučuji film Dva bratři. Brečela jsem vždy, když jsem ten film shlédla. Bude se líbit i dětem.
Odehrává se v nedávné době, ve vzdálené krajině.
"Dva bratři" je příběh tygřích dvojčat - jedno je plaché a nežné, druhé nebojácné a prudké - obě dvě se narodili v rujnách chrámu v exotické džungli, ale jednoho dne je osud rozdělí.
Odvážný bratr je daný do cirkusu, kde jeho povahu změní život v kleci. Plaché mládě se nejprve stane milovaným kamarádem osamělého guvernérova syna, avšak neštěstí donutí rodinu, aby se ho vzdala. Dalším majitelem je muž, který chce změnit plachou povahu zvířete a vychovat z něho sportovního bojovníka.
Jako dospělí se bratři opět setkají, ale jsou nuceni spolu bojovat jako nepřátelé.
Epický, dobrodružný snímek o síle přátelství, lásce mezi bratry a nedefinovatelným citem, který všechny spojuje - to je film "Dva bratři", ve kterém hraje Guy Pearce dobrodruha, který zásadně zasáhne do idylického života tygřích bratrů a navždy přetrhne jijich společný osud.
autor: silenkaa    Poslední změna: 23.07.2007 12:17:40
Předchozí článek Anglický pacient Další článek Český Krumlov
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×