Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: kecup

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

nebo spis takova rajcatova omacka

Do pakarny nahazim na ctvrtky pokrajene rajcata, asi tak kilo (15 kusu), nenamaham se se stahovanim z kuse nebo nejakym odpeckovavanim. Necham projet program marmelada, tim se rajcata pekne rozblemcaji.

K rozblemcanym rajcatum pridam nakrajenou cibulu, tak 3 stouzky cesneku, lzicu trtinoveho cukru, lzicku soli, snitku oregana, bazalky, tymianu, nove koreni, hrebicek, skorici, vseho tak lzicku v drcdene stavu, a lzici octu (treba balsamicoveho) Toto pomixuju, a dam na sporak zahustit na pozadovanou konzistenci.

Neni to zrovna extra trvanlive, my to teda dost rychle snime, ale obecne, biokecupy nevydrzi dyl jak mesic.

autor: zajic    Poslední změna: 25.08.2012 10:59:28
Předchozí článek Hořčice Další článek Nakládané kapie
Diskuze
  • Zajíčku, uchováváš v lednici, předpokládám. Kolik toho tak cca je?
    tygřímáma   | 25.08.2012 15:55:45 | Reakcí: 4, poslední: 25.08.2012 20:11:23
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      z kila rajcat je sedmicka zavarovacka.
      Uchovavam v hodne chladne lednici, drzim si tam 1 stupen nad nulou.
      Ale to se sezere driv nez se to zkazi
      zajic   | 25.08.2012 19:23:40
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        Ještě jeden technický-jak sušíš rajčata? V troubě? Jak dlouho, na kolik, pak dáš do oleje?
        tygřímáma   | 25.08.2012 19:44:59
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE:
          Rajcata susim na 70 stupnu v pootevrene troube. Rano ocesu, nakrajim na relativne silne platky, tak 4 z jednoho rajcata, na plech v jedne vrstve (na 1 plech se mi vejde cca 10-15 rajcat). Susim tak 8 hodin, proste az prvni zacne podezdrele tmavnout, tak koncim suseni. Pak dam do sklinky (tech 10 rajcat je na 0.35 sklinku), k tomu tak 3 snitky nejake byliny, strouzek cesneku, a zaliju olivovym olejem.
          zajic   | 25.08.2012 20:08:44
          Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×