Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: DOMÁCÍ BAILEYS

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1plechovka kond. slazeného mléka/Tatra/
1plechovka zahuštěného mléka/Salka/
1/4l rumu
5 bonbónů Ledovek
Plechovky vaříme v hrnci s vodou 3/4 hodiny,necháme vychladnout.Celý obsah obou plechovek vlijeme do mixéru přidáme rum a asi 5 podrcených ledovek/teď jsem nahradila Sláviema a má to takovou jemně mentolovou příchuť/,Vše důkladně rozmixujeme,podáváme s ledem.
autor: Valča    Poslední změna: 06.12.2008 12:55:35
Předchozí článek TIRAMISSU Další článek Baileys z Poděbrad
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×