Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Celerová kaše

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience:
1 velký celer,
50 g másla,
1 a 1/2 lžíce hladké mouky,
1 dl mléka,
1 cibule,
sůl

Postup:
Omytý celer uvaříme doměkka. Vyjmeme z vody, oloupáme, nakrájíme na malé kousky, zalijeme mlékem, přidáme část másla, mouku, drobně nakrájenou cibuli a chvíli povaříme za stálého míchání. Potom celer prolisujeme přes síto nebo rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, sůl a dobře rozmícháme.

autor: silenkaa    Poslední změna: 09.08.2007 12:52:23
Předchozí článek Bramborová kaše nastavovaná jáhlami Další článek Hrášek se šunkou
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×