Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: zapečené fazole

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

2 pechovky bílých fazolí

2 tavené sýry

kus strouhacího sýra

bylinky

strouhanka

 

Fazole se prohřejou v rendlíku se sýrama, aby se sýry rzopustily a oblemcaly fazole. Fazole se přesunou do zapíkací misky a promíchají se s bylinkama (např. pažitka, petržel). Promíchané fazole se zasypou strouhankou a v hodně rozehřáté troubě (220) se zapečou tak 15 minut, aby strouhanka křupala.

Pokud se toho udělá víc, tak nám třem ženským stačí jen tak, chlapovi doporučuju udělat stejčík.

autor: zajic    Poslední změna: 06.11.2012 12:08:09
Předchozí článek Vrstvený salát Další článek Rajčatový salát alá Cukřík
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×