Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pitty Panna

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Národní švédské jídlo.Měla jsem možnost jen jednou ochutnat a z toho jsem si vytvořila svuj recept.
Nejdřív jsem uvařila brambory ve slupce a mrkev.Potom jsem všechnu možnou zeleninu nakrájela na stejné kostičky.Na pánvi jsem osmahla cibulku,přidala všechnu zeleninu,osolila,opepřila a hodně posypala kari kořením.To tam je duležité.Celé jsem to osmahla až to bylo všechno pěkně měkkoučke.Muže se tam přidat i nakrajené maso.Třeba kuřecí.My jsme to měli jen zeleninové.






autor: Honafa    Poslední změna: 21.08.2009 11:18:45
Předchozí článek Chlupaté knedlíky Další článek Tortilly
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×