Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Salát ze špenátu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: mladý lupínkový špenát, sůl, ocet, olej, mletý pepř, vejce.
Vypraný špenát povaříme ve slané vodě ne příliš doměkka. Scedíme a hrubě rozsekáme. Dáme na salátovou misku, zalijeme marinádou z octa, soli a oleje a posypeme pepřem. Obložíme vejci vařenými natvrdo, nakrájenými na kolečka nebo čtvrtky. Zcela mladé lístky jarního špenátu upravíme bez předchozího vaření.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 12:51:45
Předchozí článek Plzeňský bramborový toč Další článek Okurkový salát a houby
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×