Recept: Jednoduchá domácí tlačenka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Stačí želetina,kuřecí čtvrtky ,okurky(hlavně jejich nálev)a koření.

Maso uvařit jako vývar.Želatinu rozpustit podle návodu.Maso obrat,zalít lákem z okurek,vývarem a přidat želatinu.Dát přes noc ztuhnout.

Muže to být netradiční předkrm nebo chutná večeře.







autor: Honafa    Poslední změna: 11.04.2012 09:26:28
Předchozí článek Ohniví utopenci Další článek Jednoduchá teplá večeře
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×