Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Nesvíčková

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Nejdřív uvařím vepřové masíčko,jen tak ve vodě.Nejčastějí dělám z kýty.Pak do toho vývaru i s tím masem nasypu zeleninu jak na svíčkovou,přidám cibuli a ochutím jak svíčkovou.Povařím.Vytáhnu maso a zeleninu rozmixuji.Nezahuštuji.Nechám ještě chvilku zredukovat a je to.
K tomu jsem dnes udělala netradiční bramorovou kaši.Uvařila jsem brambory ve slupce,oloupala a nahrubo nastrouhala.V hrnci jsem povařila mléko,máslo a osolila jsem to.Do toho jsem pak dala ohřát ty brambory.
Je to moc dobré a myslím,že i oproti normální svíčkové to má vyrazně méně kalorii.






autor: Honafa    Poslední změna: 23.01.2009 15:35:40
Předchozí článek Karbanátky se zelím v omáčce Další článek Cuketove zeli
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×