Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Cuketove zeli

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
specialne pro Rencu:-)

Usmazime na tuku cibulku do ruzova, muzeme i s trochou cukru, aby zkaramelizoval. Pak pridame nahrubo nastrouhanou cuketu (mlada muze byt i se slupkou, starsi a vetsi cukety okrajet, vnitrek stare cukety vydlabat). Zajijeme troskou vody, osolime, okminujeme a varime. Staci jen chvilka, cuketa je hned hotova, aby z toho nebyla kase. Potom zahustime moukou s vodou a chvili zavarime. Na zaver dochutime jako bezne zeli - ocet, dosolime a dosladime. Chutna velmi jemne, kazdy si ochuti, jak ma rad. Jen je dulezite neprevarit, opravdu staci chvilicka.
autor: janasmile    Poslední změna: 29.10.2008 19:52:51
Předchozí článek Nesvíčková Další článek Dýnové zelí
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×