Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vaječňáková bábovka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Vaječňáková bábovka - šlehat 5 celých vajec + 200 g cukru + 1 vanilkový cukr. Přidat 250 ml oleje, 250 ml vaječného likéru (zbytek v láhvi vypít :-)), 300 g polohrubé mouky a 1 prášek do pečiva. Péct cca hodinu na 160°C.



autor: tygřímáma    Poslední změna: 26.04.2015 19:49:28
Předchozí článek Zdravější jablečný štrůdl
z listového těsta :-)
Další článek Magdina buchta
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×