Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Kefírová buchta

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

30 dkg mletého cukru

30 dkg hladké mouky

1 vejce

4 dcl kefíru

2 dcl oleje

1 prášek do pečiva

kakao

 

Utřít vejce, cukr a kakao. Přidat ostatní a nalít do vymazaného plechu. Záleží na troubě, ale já to peču na míň stupňů pomalu asi tři čtvrtě hodiny. To těsto rádo zůstává uvnitř ne úplně dopečené.

Po vychladnutí natřu polevou od Vitany Citrónová poleva v prášku, nechce se mi dělat domácí z citrónů a cukru. Můžete buchtu nechat i bez polevy, ale není to ono.

Já tuhle buchtu milovala už jako malá a i teď se po ní jen zapráší a přitom je strašně jednoduchá.

autor: Martina85    Poslední změna: 04.04.2012 20:50:45
Předchozí článek BEBE řezy Další článek Smetanovo - pudinkové řezy
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×