Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Čoko buchta z acidofilního mléka s kokosem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

35dkg hladké mouky

15dkg cukr moučka

2 vrchovaté lžíce kakaa

1 čajová vrchovatá lžička jedlé sody

1 acidofilní mléko (1/2l) - nebo stejně kefíru

9lžic oleje

POSTUP: Sypké přísady promícháme, přidáme acidof.mléko a olej.

Dávám na menší a vyšší plech. Peče se cca 50min na 165stupňů.

Teplé natřeme čokoládovou polevou (z čokolády na vaření nebo: 15dkg cukru, 5dkgmásla, 2lžíce kakaa a 2lžíce vařící vody) a hustě posypeme kokosem.

autor: Thea76    Poslední změna: 08.02.2011 15:56:39
Předchozí článek Lívance z acidofilního mléka s jablky Další článek nepečená buchta
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×