Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pudingová buchta s ovocem a želatinou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Těsto:250g cukru krystal
2 sklenky(2dcl) polohrubý mouky
1/2 prášku do pečiva
1/2 sklenky oleje
1 sklenka mléka
1 vejce
Puding:1l mléka
2vanilkový pudingy v prášku
5 lžic cukru
Želatina:2 sáčky dort želé
1/2l vody(já použila slitou vodu z jahod a dolila vodou)
4 lžíce cukru
Dle chuti ovoce
Zapneme troubu na 200st.,hlubší plech vyložíme papírem na pečení a suroviny na těsto smícháme dohromady a nalijeme na plech.Pečeme cca 15minut.Necháme vychladnout.
Puding uvaříme klasickým způsobem a HORKÝ nalijeme na VYCHLADLÉ těsto a necháme zchladnout.Já jsem jsem ještě na horký puding pokladla okapané jahody z plechovky,ale nejsou dobré,lepší by byly čerstvé nebo jiné ovoce a banány a pak teprve nechala zchladnout.
Želé promícháme s cukrem,zalijeme vodou(šťávou z ovoce a doplněné vodou do 1/2l),promícháme a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 1minutu.Odstavíme,chvilku mícháme a ještě horké ne vroucí nalijeme na studený puding s ovocem,ale i bez ovoce.Po zchladnutí dáme do lednice pořádně vychladit.
Neni to přeslazené a osvěží když se podává z lednice a může být s ovocem ale i bez ovoce.




autor: Karamelka    Poslední změna: 21.05.2009 06:33:59
Předchozí článek Banánová bábovka Další článek bramborovy chlebicek
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×