Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bílkové řezy

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Zase něco nového, když vám zbydou bílky. Tato buchtička má opravdu zvláštní, specifickou chuť. Nejdříve jsem na to nedůvěřivě koukala a pak jsem se mohla doslova užrat. Nejlepší je druhý den, když se všechno pěkně rozleží!

Suroviny: 7 bílků, 150 g cukru, 150 g polohrubé mouky, 50 g rozinek, 50 g strouhané čokolády, 50 g kokosu, 50 g nasekaných vlašských ořechů, 80 g rozpuštěného másla
Náplň: 1 šlehačka, 120 g tvarohu, 3 lžíce kokosu, 3 lžíce medu, 2 nastrouhaná jablka, 30 g mletých vlašských ořechů, 50 g rozinek

Postup: Bílky šleháme do tuha a postupně přidáváme cukr. Potom lehce vmícháme mouku, rozinky, nastrouhanou čokoládu, kokos, ořechy a prochladlé rozpuštěné máslo. Nalijeme na vymazaný plech s vyšším okrajem a pečeme asi 20 min. na 175 °C. Po vychladnutí překrojíme v půlce a naplníme.
Náplň: šlehačku ušleháme a přidáme zbylé přísady. Natřeme i horní vrstvu a pocákáme rozpuštěnou čokoládou.







autor: Ida    Poslední změna: 22.01.2009 21:17:22
Předchozí článek Buchta BE-BE Další článek "Prošívaná deka"
Diskuze
  • nóóó,tam jsou samé mňamky,takže bude určitě dobrá,už jí tisknu   
      neprojdu dveřma,takhle se nedá hubnout      
    Small   | 23.01.2009 11:01:10
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×