Recept: Čokoládový chlebík z domácí pekárny

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
V kastrůlku na sporáku rozpustit 10dkg čokolády na vaření,200ml mléka
10dkg másla.Směs nechat prochladnout.

Nalít směs do pekárny a přidat 2 vejce,22dkg hladké mouky,20dkg cukru,
2 polévkové lžíce kakaa a 1 kávovou lžičku prášku do pečiva.

Pekárnu nastavit na program-koláč,střední kůrka a velikost 750g.

Myslím,že by se daly přidat i rozinky,ořechy nebo kandované ovoce.

Bohužel,fotku vložím až při příštím pečení,protože moje věčně
hladové holky zasedly včera ke stolu a než jsem přinesla foťák,nebylo co
fotit.Tak se nezlobte.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 16.09.2008 10:37:48
Předchozí článek Olejová buchta Další článek Pařižský dort
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×