Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pařižský dort

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
korpus: na 2 vejce
cukr krupice 0.070kg
mouka pol 0.075kg
žlouteky 0.020kg
bilky 0.065kg
olej 0.017kg
kakao 0.010kg
voda 0.010kg
postup:Žloutka se vyšlehaji s 2/3 cukru přida se voda a olej pak se vyšlehji bilky s 1/3cukru a čast se da do žloutku jemně rozmicha pak dame zbytek jemě ppromichame aby nepraskali bubliny a hmota neřidla a nakonec zamichame smichanou mouku s kakaem a dame pect na 170 C.
pařižská šlehačka lehká
smetana ke šlehani 0.500kg
kakao 0.035kg
cukr krupice 0.050kg
postup:Všechny suroviny smichame a dame vařit povařime 2min a nechame uzrad do druheho dne.Druhy den vyšlehame na rychlost 1.
spojeni:na korpus namaznem libovolne množstvi kremu a zbytek dle fantazie muže se cely klidně i polit čokoladou ale ja to nedělam


autor: dankal    Poslední změna: 10.09.2008 13:52:30
Předchozí článek Čokoládový chlebík z domácí pekárny Další článek tvarohová buchta
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×