Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Buchta RAFFAELLO

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme:

2 vejce-oddělené žloutky a bílky (z bílků vyšlehat tuhý sníh),
1 hrnek cukru moučka,
1/2 hrnku oleje,
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek mléka,
1 pr.do pečiva
+ ještě 1 hrnek moučky a 1 hrnek kokosu a nakonec ještě 1 smetana (radši s větším obsahem tuku-má to lepší "šmrnc":-))

Žloutky umícháme s cukrem, přidáme mouku, mléko, olej, pr.do pečíva.
Těsto vylijeme na plech a to posypeme cukrem moučkou a kokosem>dáme péct dozlatova.
Ještě teplou buchtu polijeme šlehačkou,ne celou,jen tak,aby se trochu vsákla do těsta>aby nevznikl kydanec.

Dobrou chuťku!!!
autor: alenadc    Poslední změna: 03.04.2008 08:04:24
Předchozí článek Domácí piškotová bábovka Další článek Kokosová buchta s čokoládovou polevou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×