Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Kuřecí prsíčka pod celerovou peřinkou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Kuřecí prsa
kečup
hořčice
máslo
cibule
sůl,pepř
celer
sýr eidam

Kuřecí prsa mírně naklepeme, osolíme,opepříme a zlehka orestujeme na zpěněné cibulce na másle. Když se maso zatáhne,sundáme ze sporáku, pomažeme hořčicí a kečupem, položíme navrch pár nakrájených cherry rajčátek na půlky a celé to zasypeme celerem nastrouhaným na hrubším struhadle. Navrch ještě posypeme nastrouhaným sýrem, přikryjeme pokličkou a necháme 10 minut podusit na mírném ohni. Jako přílohu jsem dala hranolky a musím dodat že to bylo vynikající. Chutě se příjemně propojí a kdo nemusí celer, nemá se čeho bát, ten je tam cítit jen minimálně. Fotku jsem si vypůjčila od autora, protože u nás se to snědlo dřív, než jsem stihla fotit :D


autor: lucie73    Poslední změna: 28.04.2013 21:46:17
Předchozí článek Vepřová kýta na kari s hráškem Další článek marocké kuře
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×