Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vepřové medaolonky v kabátě s bramborovou čepicí

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Vepřové madaolonky, 15 dkg anglické slaniny, sůl, pepř, brambory, mléko Vepřové madaolonky malinko naklepeme, osolíme, opepříme. Potom každý madaolonek omotáme anglickou (bude to držet i bez párátek). Vložíme do pekáčku a pečeme 15 minut. Uvaříme brambory a uděláme z nich kaši (jen mléko), popř. bylinky. Po 15 minutách maso vyndáme a nahoru dáme br. kaši. Znovu pečeme na grilu 10 min. Je to moc jednoduché a rychlé.
autor: Stáňa    Poslední změna: 08.03.2010 12:13:06
Předchozí článek Masové kuličky alá IKEA Další článek Oběd z papiňáku
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×