Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: masíčko v hořčičné omáčce

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
plátky krkovičky, cibuli,
sádlo, divoké koření (ml.), moučkový cukr,
hl. mouku, zahys. smetanu, 2-3 l. hořčice,
vodu na podlévání, houskový knedlík

Maso si opečeme na sádle z obou stran. Maso si dáme na chvilku na stranu. Na výpeku orestujeme cibuli, pak dáme spátky maso. Podlijeme vodou a přidáme divoké koření, hořčici. Dusíme tak cca 30 min. (dle potřeby podléváme). Potom si v zakysané smetaně rozkvrdláme hladkou mouku. To pak přidáme k masu a provaříme. Dle chuti dochutíme cukrem. Je to moc dobré.
autor: Stáňa    Poslední změna: 25.05.2009 10:51:52
Předchozí článek Výborné a rychlé jakékoliv
maso, v jednom pekáči :)
Další článek Chlapská večeře
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×