Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pstruh na jehle

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
2 větší pstruzi, 2 stroužky česneku, uzená slanina podle potřeby, 5-6 očištěných žampionu, sůl, olej.

umyté pstruhy osušíme, potřeme česnekem rozetřeným s trochou soli a nakrájíme na kousky. Na kovové jehly střídavě napichujeme kousek slaniny a hlavičku žampionu. Naplněné jehly osolíme a pečeme na rozpáleném oleji po všech stranách.
autor: LINA    Poslední změna: 10.01.2008 10:35:49
Předchozí článek Bašta Další článek Telecí řízky s kaviarem
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×