Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: vynikající čokoládová zmrzlina

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

285ml plnotučného mléka svařit s 50g přírodního cukru ( já jsem ještě přidala špetku skořice ).Po rouzpuštění cukru přidat 100 g polámané čokolády na vaření + 30g prosátého kakaa. Nechat zcela rozpustit. 

Do vychladnuté hmoty přidat 150ml ušlehané šlehačky a nechat ztuhnout.

Vyšlo mi to do nádobky o obsahu 750ml a je opravdu PERFEKTNÍ. 

autor: Zavadilka    Poslední změna: 19.11.2012 12:12:22
Předchozí článek Broskvový zákusek pro velké mlsaly :-) Další článek Čokoládová skořepina
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×