Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jahodová zmrzlina

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Jahody ( cca 1 kg)

cukr (cca 350 gr)-podle chuti

30% šlehačka 250 ml

2 bílky

 

Očištěné a omyté jahody smícháme s cukrem a rozmačkáme.

Zvlášt si ušleháme šlehačku do které opatrně vmícháme ušlehaný sníh ze dvou bílků. Nakonec lehce vmícháme rozmačkané jahody. Nadýchanou směs vlejeme do cca 1 litrové nádoby a dáme zmrznout.

Zmrzlina je výtečná



autor: lucie73    Poslední změna: 12.06.2012 08:09:14
Předchozí článek Jablečný dortík Další článek čokoládová bomba s pomeranči (mouse)
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×