Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jehněčí maso na švédský způsob

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Maso
sůl
2 pol. lž olej
10g cibule
10g sýra nastrouhaného
1 dcl mléka
nať

Maso pokrájíme na plátky , naklepeme, osolíme a vložíme do nádoby na pečenía podlijeme vodou, posypeme cibulkou a dáme péct. Během pečení pokapeme olejem,obrátíme a dopečeme. Potom polejeme sýrem rozmíchaným v mléce a necháme 5 min zapéct.
autor: adrinka    Poslední změna: 01.06.2009 11:13:32
Předchozí článek Karbenátky z ovesnými vločkami Další článek Telecí plátky na leči
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×