Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Domácí přesnídávka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
červená jablíčka
zralý banán (nemusí být)
kojenecká voda

Oloupaná jablíčka buď nastrouháme nebo rozmixujeme a chvilku povaříme v kojenecké vodě. Pak přidáme rozmačkaný banán. Plníme do vyvařených skleniček a přebytečné (ty co máme navíc) dáme do mrazničky. A máme domácí výbornou přesnídávku pro naše nejmenší - bez konzervantů a hlavně bez zbytečně přidaného cukru.
Ovoce se dá obměňovat dle chuti a možností.
autor: Mafaf    Poslední změna: 30.06.2007 15:10:45
Předchozí článek Dort k 1. narozeninám Další článek Rýže s kuřecím masem (od
7. měsíců, 2 porce)
Diskuze
  • jak dlouho priblizne presnidavka vydrzi pořád nevím zda se tam pridava neco co da presnidavce vydrž napiste jana
    piži   | 24.06.2008 08:46:28
    Reagovat | URL příspěvku
  • Také doma dělám. Kupované moc nedávám, vlastně vůbec. Už kvůli naší finanční situaci a taky proto, že takhle mám pod kontrolou, co všechno sní.
    silenkaa   | 05.09.2007 11:04:57
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×