Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Langoše se zakysanou smetanou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Recept je od bolky Martiny a mě nebaví ho hledat někde v diskuzi tak radši vkládám, jsou výborné.

 

200 ml vlažného mléka
125 g zakysané smetany
1 vejce
2 lžičky soli
špetka cukru
500 g hladké mouky
25 g droždí
Program těsto. Nechat jen umíchat, pak předělat do větší nádoby vysypané moukou, poprášit i z vrchu, zadělat sáčkem(pro prostor na kynutí) a nechat minimálně 4 hodiny v lednici kynout. Pak si uždibovat a smažit placky jak velké chceme. Těsto vydrží v lednici i 4 dny a čím je starší tím je lepší  .
Dělám je s kečupem, česnekem a sýrem nebo se šlehačkou a povidlama .

autor: Ady.S    Poslední změna: 16.01.2015 20:49:37
Předchozí článek Cuketová omáčka Další článek Cuketa s vajíčkem
Diskuze
  • Změna
    Langoše děláme s jogurtem, příště vyzkoušíme ze zakysané smetany. 
    EwkaD   | 04.09.2021 16:24:01 | Reakcí: 1, poslední: 06.09.2021 20:09:39
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Změna
      Nevím jestli bude změna znát, já většinou dělám z toho co mám doma. Například z jogurtů které děti nosí ze školy a nikdo je moc nechce jíst, tak vyuzijeme na vaření
      Ady.S   | 06.09.2021 20:09:39
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×