Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Vaječné karbanátky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience:
40 g másla,
40 g hladké mouky,
4 lžíce mléka,
sůl,
pažitka nebo petrželka,
5 vajec vařených natvrdo

na obalení:
mouka,
1 vejce,
strouhanka

Postup:
Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, povaříme na hustou kaši, podle chuti osolíme, přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku a nadrobno nakrájená natvrdo vařená vejce. Hmotu dobře promícháme, utvoříme z ní karbanátky, které obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a strouhance a smažíme.
Vhodné přílohy: bramborová kaše, opečené nebo vařené brambory, zeleninové saláty nebo dušená zelenina.

autor: silenkaa    Poslední změna: 09.08.2007 13:08:38
Předchozí článek Pizza velmi jednoduchá Další článek Smažené cukety se skořicí
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×