Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Tip na rychlou, teplou večeři

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujete 3 dny staré rohlíky (chleba by asi mohl být taky, ale to jsem nezkoušela), máslo, tvrdý sýr, zavařenou kukuřici a koření dle chuti, já dávám sladkou nebo pálivou papriku a provensálské koření. Rohlíky rozkrojíme na malé poloviny, namažeme jemně máslem, na to přidáme kukuřici, posypeme strouhaným tvrdým sýrem, dále posypeme paprikou a provensálským kořením, zapečeme. Já zapékám v remosce, je to dost rychlé, ale v troubě to samozřejmě jde taky. Zjistila jsem, že pokud to tam je už delší dobu, tak rohlíky ztvrdou, takže v remosce to trvá tak asi 15 minut, jde o to aby se sýr pěkně roztekl. Určitě si každý může udělat svůj recept a vylepšit. Příště chci dát na rohlíky směs od honafy do baget, daly by se určitě udělat i jako pizza, potřít kečupem, hořčicí, šunka, sýr a je večeře. Prostě fantazii se meze nekladou. Je to takový recept "co dům dal".






autor: monarita    Poslední změna: 19.04.2009 20:27:35
Předchozí článek Rychlé langoše Další článek Sýrová pizza
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×