Inzerce
Inzerce
Inzerce

Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají - diskuze

  • Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
    Máme rádi smažený květák, ale smažit to na pánvičce je piplačka, friťák mám, ale pak zase slívat olej...  .
    Jsem dostala nápad: Neuvařený květák jsem rozebrala na růžičky (spíš větší), odřezala z nich stopky, osolila je(ta sůl tam moc nedží, ale neva, mi to stačilo i tak), obalila klasicky v trojobalu(vajco solím a dávám do něho olej, i do masových řízků, je to lepší). Vymazala jsem plech tukem na pečení, asi není nutné, já jen tak pro jistotu, naskládala na to obalený květák a jednotlivě každou růžičku polila smetanou ke šlehání. A dala péct do vyhřáté trouby. Ale měla jsem ji na horkovzduch na 200 st. a za chvíli se připaloval od spoda tak jsem ubrala na 175, dala horní ohřev a dopekla do zlatova. K tomu brambory s tatarkou.
    Kurnik, to je román, ale bylo to dobré  .
    inediam   | 04.09.2015 13:21:33 | Reakcí: 12, poslední: 25.09.2015 16:42:16
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
      Díky za tip, zkusím. Aspoň bude nějaká inovace
      tygřímáma   | 04.09.2015 17:25:24
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
      ze stejného důvodu jako ty dělám z květáku spíše květákové placičky, líp se to smaží (rozmixovaný či pokrájený květák s trochou mouky a vejcem, někdy i salámem), příště to taky zkusím v troubě, dobrý tip  
      HankaŽ   | 04.09.2015 22:07:56
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
        Do těch placiček je u nás povinnost dávat salám a tvrdý sýr.
        inediam   | 04.09.2015 23:54:46
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
        Já placičky v troubě na pečíčím papíru dělám. Je to super. Člověk u toho nemusí stát půl dne.
        nadule1   | 08.09.2015 06:21:10
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
          placičky a karbanátky v troubě na papíru peču taky, jen mě nenapadlo zkusit takhle i obalený květák
          HankaŽ   | 11.09.2015 19:53:17
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
      no tak to zkusím taky, protože fritak doma nemám ještě a květák mám ráda
      Zuzbr   | 05.09.2015 07:20:20
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
      tak smetana je pro me nova,ale take ho delam v troube obalenz a na pecicim papiru ..je skvelej..
      Liberte   | 07.09.2015 11:35:21
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
        To zase nenapadlo mě. Se nepošpiní plech aspoň:-).

        Ony se s tou smetanou dělají řízky tak jsem kopírovala.
        inediam   | 07.09.2015 19:14:55
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
          no ani ty rizky me tak nenapadli se smetanou..hned vyzkousim o vikendu...a prave diky papiru nemusis pak silene umyvat 
          Liberte   | 08.09.2015 06:33:59
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
            To jste vy hubenouří-polívat si řízky smetanou.Já si smetanu nedám ani do kafe. 
            Honafa   | 08.09.2015 11:57:10
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
                    nahodou ,uz nemam obracenej lavor ale vystouplej a je mi to uplne jedno...  a jednou za cas si to muzme doprat vsichni..zase ja treba sobe nedopravam zadne susenky ,uz vubec ne polomacene    protoze pak bych si nemohla dat to maso..a ja jsem masozrout
              Liberte   | 08.09.2015 14:09:47
              Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Květák, možná nic nového, tak jen pro ty co neznají
      Miluju květák, ale tohle by mě nenapadlo.. SUPER!!!
      Felicienne   | 25.09.2015 16:42:16
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 242)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×