Inzerce
Inzerce
Inzerce

Jak to uchovat? - diskuze

  • Jak to uchovat?
    Tím ,že jsou Velikonoce v pondělí jsem každoročně nevěděla kdy jít nakoupit salám,maso,pečivo.To už jsem celkem vychytala.
    Všimla jsem ,že už všichni pečete beránka,jidáše,mazance -jak to uděláte,aby to vydrželo čerstvé i v pondělí?
    Honafa   | 19.04.2014 09:58:44 | Reakcí: 6, poslední: 23.04.2014 23:22:42
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak to uchovat?
      salamy u nas vydrzi dlouho, staci je nedavat do igelitu ale nechat jen v papiru- hned to prida 2dny na cerstvosti..

      beranka pecu az v nedeli.jidase vcera- ale uz sou pryc:D nove pect nebudu..
      amalie2011   | 19.04.2014 12:00:57
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak to uchovat?
      V lednici mám stabilně 1 stupeň, tam vydrží všechno asi tak měsíc.
      Naopak pečivo u nás vydrží pár hodin, s tím se fakt dopředu nedělám.

      Vajca uvaříme a nabravíme zítra.
      zajic   | 19.04.2014 13:23:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak to uchovat?
      Salámy jsou v lednici, mazanec je téměř snědený, pak zkonzumujeme beránka. Lepší to sníst hned, než aby to tady bylo oschlé ještě v úterý. Peču to jen pro nás.
      tygřímáma   | 19.04.2014 14:34:30
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jak to uchovat?
        Aha,tak to jo.
        Ja to tak dělám na vánoce.Než nakumulovat milion dobrot na zhruba týden-dělám je už během adventu.Třeba aspikový dort,zapečenou klobásku atd.Tak se o to neochudíme a zároveň nejsme přežraní.
        Honafa   | 19.04.2014 16:38:39
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak to uchovat?
      Pekla jsem to s vědomím že hned jak to vytáhnu někdo se mi do toho pustí, kdybych to chtěla jen na stůl upeču až v neděli večer
      Ady.S   | 23.04.2014 21:43:25
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak to uchovat?
      Ja pekla jen mazance, ale za to 3. Tatovi jeden ve ct. ( hned ho jedl), nam na sever jeďen taky ve ct( snedli jsme ho), tak jsem v patek vecer upekla dalsi, v so uz jsme ho jedli a jeste v po byl dobry a vlahy. Beranky pekla tchyne a kdyz nebyl pod celofanem, byl suchy.
      sazicka   | 23.04.2014 23:22:42
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 233)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×