Inzerce
Inzerce
Inzerce

Porovnání mých dvou šestinedělí - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Moje ŠESTINEDĚLÍ (strana 36).

  • Porovnání mých dvou šestinedělí
    Dobrý den,
    mám za sebou dvoje šestinedělí a tak bych se chtěla podělit o zkušenosti. I mé předchozí články - od pokusu o početí, jednotlivé fáze těhotenství a porod - mám v porovnávacím pohledu.

    1. císařský řez - porod dvojčat v týdnu 30+0. Nad tímto šestinedělím nebylo moc času přemýšlet. Po porodu jsem byla celá rozbolavělá, bolela mě jizva po císaři. Myšlenky ale byly v porodnici u dvojčat, která byla v inkubátoru a já za nimi denně dojížděla. Jizva se zahojila dobře. Prvních 14 dní jsem krvácela docela klasicky (jako při menstruaci), další dva týdny už jen takové špinění a pak už byl klid. Prohlídka u gynekologa proběhla až když jsem měla holky doma a vše bylo v pořádku.

    2. přirozený porod - jedno miminko, narozené 2 dny před termínem. Při porodu jsem byla nastřižena a i miminko mě uvnitř potrhalo. Během porodu jsem přišla o 800ml krve. Jizva mě nebolela. Seděla jsem dobře od začátku. Čekala jsem, že po klasickém porodu budou očistky silnější. A i mi to potvrdil doktor. Ale v mém případě byl opak pravdou. Podobalo se to šestinedělí po císaři. 2 týdny krvácení, 2 týdny špinění a poslední 2 týdny nic. Kontrola u gynekologa proběhla se smíšenými pocity. Jizvy jsou dobré, drží i ta po císaři. Ale mám problém s klenbou pochvy. Prý mi do budoucna může hrozit až plastika... Ale prý to zatím nemám řešit, mám se těšit z miminka a přijít na kontrolu po prázdninách. Tak nevím, co si o tom myslet. Nemáte s tím nějakou zkušenosti??

    Děkuji :)
    janaxkote   | 25.03.2015 18:47:09
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Moje ŠESTINEDĚLÍ (strana 36)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×