Inzerce
Inzerce
Inzerce

úterý a středa - diskuze

  • úterý a středa
    Včera jsem ani nestihla napsat. Ráno jsme vyrazili s Ondrou do školky, jel na výlet do svíčkárny v Olomouci a tak jsme mu šli zamávat.Pak potřeboval taťka zanést jeden papír na FÚ a šli jsme na vlak do Šumperka. To už začal poletovat sníh a já si dělala legraci že odpolko půjdeme sáňkovat, no moc jsem se nemílila odpoledne bylo všude bílo, kaluže vody velikosti jezer u přechodů a cesta domů byla pro mě hrůza. Jj botasky včera nabyli zrovna vhodná obuv.Aničce se spustila rýma a opět teplotkuje, tak noc byla výživná, nespala ona ani já, jak mě boleli namožení záda a břicho od tlačení kočáru v tom marastu a z šíleného větru venku co mě vadil.
    Dnes bude jen odpočinek a pobyt v teple. Venku se počasí honí chvilku sluníčko ale silný vítr a pak zataženo a zase poletuje sníh  . Odpolko jen vyzvednem Ondru ze školky, zítra už nepůjde a budem si užívat prázdnin.
    Ady.S   | 01.04.2015 09:08:40 | Reakcí: 4, poslední: 01.04.2015 17:30:26
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3196)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×