Inzerce
Inzerce
Inzerce

Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-) - diskuze

  • Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
    Holky, z toho jsem dostala téměř žlučníkový záchvat i po "přepasírování" obrazovkou. Jak to muselo vypadat, být cítit!!! :-) a chutnat na živo si vážně nedokážu představit: http://www.super.cz/408564-tohle-pohlreicha-malem-zabilo-podivejte-se-jak-se-sefkuchar-malem-pozvracel-z-jidla-ktere-bezne-nabizeli-v-jedne-restauraci.html
    Má to ale Pohlreich rizikové povolání, myslím jako ten ochutnávač blafů. 
    Přiznám se, že do restaurací chodím čím dál méně, ráda si uvařím doma. Když už, tak pouze tam, kde vaří, jak já nedokážu, ale to jednou za čas, nebo odjinud "čerpám" ještě pizzu jako rychlovku, příp. si koupím u Arména gyros. Co Vy, jíte často venku?
    Calamity J.   | 10.02.2016 14:56:05 | Reakcí: 19, poslední: 15.02.2016 13:30:55
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      Tak my si jednou za cas deme na tortilu bo pizuu.jinak sem dobry jidlo v restauraci mela naposled v lednu..to sme sli na steaky..ale ty byli luxusnii...jinak ja sem barbar..aj kddyz jdem na jidlo.dam si smazenej hermelin bo salat...nerada experimentuju;)
      amalie2011   | 10.02.2016 15:43:53
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      Ja docela ano. Mame kousek od prace bajecnou restauraci, kde vari fakt skvele a po praci si do ni obcas zajdeme na obed.
      Potom chodim casto s matkou do restauraci.
      No a potom chodime na ruzne degustace.

      I kdyz nekam jedem na vylet najime se v restauraci. Ale obcas teda kdyz jdu jinam, tak jsem v soku z toho co dostanu. Nekde silenost. Uz se mi stalo i ze jsem mela nepozivatelnou pizzu.
      samickasmladyma   | 10.02.2016 17:22:56
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      já mám teď děti hodně malé,takže příležitost dojít si na jídlo není a chodit s dětma se mi nechce,protože to si to člověk neužije.Teď spíš si jednou za čas nechám jídlo poslat domů než aby se někam šlo.Ale chodívali jsme.Docela často.Někdy děs a někdy taková dobrota že na to vzpomínám dodnes.Ale ono i dobrá osvědčená restaurace může změnit kuchaře,nebo obsluhu a může se celkový dojem změnit v pravý opak.
      markíla   | 10.02.2016 20:46:16
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      tomu rikam uchopeni vyznamu wellnes...relaxujes nad zachodovou misou ci kyblem a procistis organismus uplne maximalne     

      venku se stravujeme minimalne...mame pizerii ,kde jsou opravdu uzasne pizzi..mame steakovou restauraci a mame cinskou, kde se opravdu dela cina a ne vse z jedne panve stejne chuti...

      a na cestach stojime u mcdonalds..neb deti chteji zmrzliny nebo holt nugety jen tam
      Liberte   | 11.02.2016 06:30:38
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
        Ano, na cestách to nugety jistí :-).
        Calamity J.   | 11.02.2016 08:07:44
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
        ano i my na cestách jíme u McDonalda,je to sice nevýchovné,ale mají tam dětské hřiště kde se děti vyřádí a snadněji se dají nahnat zpátky do auta   když cestujeme na kole,tak to zas jistí smažák někde na zahrádce  
        markíla   | 11.02.2016 12:06:09
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      Já skoro každý den chodím na menu. Teď teda chodíme do výrazně lepší restaurace než před nějakým časem, ale pořád tam občas dostanu jídlo, který bych si já sama doma dokázala uvařit líp (a to už je co říct, že ano). Často jsou to těžký jídla, knedlíky, zelí, svíčková..což je třeba v létě ve 40 stupňových vedrech skoro sebevražda. Ale blbě mi z toho ještě nebylo  Ale tak ty meníčka, to je asi fenomén, myslím, že spousta těch hospod vaří večer líp.

      Na dovolených a výletech jíme vždycky venku, on už člověk často podle jídelníčku pozná, co to bude zač. Když je mé podezření nepřekonatelné, dávám si smažák. Ale kolikrát se stane, že se v tom tipu netrefíme, že vaří dobře, ač je celej podnik podezřelej, nebo vaří hnusně tam, kde by to člověk nečekal.
      zuzka83   | 11.02.2016 09:41:06
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
        Já už bych asi ta meníčka nedávala, buď mně doma zůstane něco od večeře nebo si dám bagetu s roztíratelným sýrem a šunkou - 98 % masa. Teď jsem Ríšovi nosila obědy - chuťově velmi dobré a strašně všechno obohacují moukou nebo nevím čím, ale je již šíleně hutné při vyzvednutí, natož za hodinu až dvě :-).
        Calamity J.   | 11.02.2016 09:53:49
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
          jo, to je mouka! (to tady, kam teď chodíme, nedělaj. Naštěstí.)
          Já momentálně na ty obědy chodit chci, mám je placený, je možnost si popovídat..ale zvažovala jsem to kvůli hubnutí, že bych neměla. Pak jsem se na hubnutí vyprdla   
          zuzka83   | 11.02.2016 09:57:10
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
            No, právě, nechodit, to je celkem pak společenský hendikep. Manžel, jak pracuje ve Vídni, tak referuje o úplně jiné podnikové stravě, než co mají zaměstnanci tady. Skoro mám někdy chuť jej požádat, aby mně to přivezl na další den :-).
            Calamity J.   | 11.02.2016 10:00:43
            Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
          jo,ja ziram na hopiku obed..porad mi je balej...i kdyz porad rikam at to daji nekomu jinemu...a je to po hodine cesty domu a natrasani beton..a to vozi z elli skoly,ktera je zapojena v tom programu zdrave jidlo do skol ci jak...ale u elli umim vybrat ze 2 jidel a asi to bude tim..vetsinou ji neco uplne jineho nez ottik...
          Liberte   | 11.02.2016 12:33:39
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
          Ta mouka..ja se snazim bojovat trochu ve skolce.ovsem k nicemu..ale tobis je ted nemocen.a tak sme dva dny obedy vyzvedavala..pondeli..langose.mastny jak svina a cesnekem nesetrily...utery macka ale stala v ni lzicka.doma sem ae to snazila naredit..ale pak se to nedalo uz jist..to byla snad moucna omacka s knedlikem...

          Ale otec on je sefkuchar(zni to docela povznesene)ovsem vari z prasku ale lidi mu v hospode libaj ruce jakou on umi svickovou....ze pouziva vegetu(dle nej zazracny prasek) snad aj do palacinek.nikoho nezajima;) dycky rika az sef zavola polraicha.ten to nerozchodi...
          amalie2011   | 11.02.2016 20:03:02
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      Já chodila do restauraci s Martinem a dětmi docela často.Pak tak 5 let né.A ted s milým opět často.Hodně se to za tech 5 let změnilo.Hodně vaří takovou jako by domácí stravu,obyčejnou.Já bych raději ty těžké svíčkové,vepřaknedl,guláše atd.Nebo hranolky,prostě prasarničku,když už jsem v restauraci.A oni ty menyčka mají takové jak jídlo uvařené doma,nebo ve školní jídelně.Třeba rýže,plátek masa a nějaká štáva.Svíčkovou jsem měla za půl roku v restauraci jen jednou.Prostě na menu není.
      Často chodíme do KFC,nebo na susi.
      V lednu jsme začali chodit na snídaně a ty bývají výborné.
      Ještě by to chtělo tu večeři při svíčkách,ale to nevím ani kde to je.V jakém typu zařízení.
      Honafa   | 11.02.2016 11:52:35
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      já zjišťuju, že chodíme stále méně na takovou tu večeři jako na něco extra. Na dovolených apod. chodíme normálně do restaurace, nebo když tu máme kamarády, je nás hodně a nechce se nám vařit, nebo jsme na výletě... ale spolu na večeři už fakt moc ne, zjistila jsem, že i když jdem do extra luxusních restaurací, tak se tak dobře jako doma prostě nenajím, když to mají výborné, nebaví mě taková ta hra na luxus a mini porcičku, kde dostanu průheldný pláteček červené řepy, na tom pidi kapička tohoto a onoho... nebo si řeknu, vyhozené peníze, doma to udělám líp, v létě mám čerstvou zeleninu, bylinky ze skleníku, manžel dělá výborné steaky z nazrálého masa, co nám vozí náš řezník... nalijeme si víno, sednem ven, stokrát lepší než restaurace... ;-D
      Myšice   | 11.02.2016 13:24:10
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
        Vidíš, a to já mám opačný problém, na mě ty porce jsou strašně velké :-), nezvládnu 6 chodů a abych pořád poslouchala, že je to se mnou na ostudu jít do restaurace :-).
        Calamity J.   | 11.02.2016 15:00:07
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
          my byli naposledy v Praze u Emy Destinové a ze 3 chodů jsem přišla hladová ;-D, bylo to fakt legrační ty porce, ale vařili tam celkem dobře, i když manžel chtěl steak rare a dostal ho propečeý 
          Myšice   | 11.02.2016 20:05:17
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Jak se v Česku stále ještě vaří a jí :-)
      No tak to je teda hodně fuj :D
      nadule1   | 15.02.2016 13:30:55
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Co na to říkáte? Přečetli/y jste? Vaše příhody. Co už bych nepřežil/a? (strana 953)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×