Inzerce
Inzerce
Inzerce

středa - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Co dnes vařím já? (strana 1713).

  • středa
    V práci mám smažené filé, brambory. doma jim uvařím polévku z dýně hokaido a chilli con carne.
    tygřímáma   | 07.10.2015 08:17:00 | Reakcí: 7, poslední: 11.10.2015 21:04:14
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: středa
      Aničko, máš někde recept na tu dýňovou polévku. Všude na ni slyším samou chválu, tak bych jí taky někdy zkusila... Dík.
      nadule1   | 07.10.2015 09:39:27
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: středa
        Každá ji děláme jinak. Já dýni vydlabu, oloupu, nakrájím na kousky a uvařím doměkka. Rozmixuju ponorákem, přidám italské bylinky, sůl a když se mi chce na talíři ozdobím zakysankou.
        Někdo přidává brambory, cibulku.
        tygřímáma   | 07.10.2015 09:57:55
        Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: středa
        jeden tip, hokaido nemusíš loupat, i ta slupka(ač se to nezdá) se po chvilce - krátké, rozvaří doměkka, takže já jen rozříznu, vydlabu semínka, nakrájím na kostky, na oliv. oleji opeču cibulku, přihodím dýni, zaliju vodou, rozvařím, rozmixuju, přidám trochu smetany. A servírovací tip- samozřejmě houstička, na pánvi opéci dokřupava plátek schwarzwaldské šunky, položit přes houstičku, dát lístek bazalky a ještě na talíři zakápnout oliv. olejem, je to bašta ;-D, my hokaido pěstujeme, takže ji dělám často a všichni ji milujou, jen děti jí teda maj bez švarcvaldu ;-D
        Myšice   | 07.10.2015 12:23:56
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: Co dnes vařím já? (strana 1713)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×