Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vzdor, agrese, nejezení - diskuze

  • Vzdor, agrese, nejezení
    Dobrý den, máme podobné problémy s dcerou. Jsou jí 2 roky a 3 měsíce, začala nám odmítat vařené jídlo, sní maximálně vývar se zeleninou. Nejraději by jedla jen banány a sladkosti. Je hyperaktivní, tak chvilku neposedí a u ničeho nevydrží. Nechce jíst pravidelně. Prvně jsem jí dávala i 4 různá jídla naráz, aby si mohla vybrat, aby alespoň něco jedla, ale obvykle nechtěla ani jedno. Teď už to nedělám, ať sní to, co dostane, nebo bude hlady. Ale pořád se snažím ji během dne nabízet alespoň sýr nebo ovoce atd., protože si sama o jídlo neřekne. Ale podle plínek se zdá, že příjem má asi dostatečný. Váží 12kg a měří 92cm.

    Často se vzteká, a to i venku, a když není po jejím, tak je ke mě agresivní. Bije a kope mě, až mám nohy samé modřiny. Začala 2x týdně chodit na 2 hodiny do školky, aby si zvykala být beze mě. Manžel je doma jen o víkendech a já se bez ní nemůžu nikam hnout. Když ji dovedu do školky, začne se vztekat už při vstupu do budovy. Po nástupu do školky začala bít děti na kroužkách, ale to ji naštěstí po dvou týdnech přešlo a už bije jenom mě.

    Domluvy a zákazy nepomáhají. Snažím se ji netrestat fyzicky. I když mi občas ruka ujede a plesknu ji přes plínku. To se jen podívá a začne nadávat, jakože co jsem si to dovolila.

    Abych ji zklidnila doma, když se vzteká příliš, snažím se ji potrestat tím, že ji zavřu do jiné místnosti. Ale poslední dobou přestává pomáhat i to. Občas už jsem z ní opravdu zoufalá.
    soucko.e   | 24.10.2013 00:34:03
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vzdor, agresivní chování, odmítání jídla, sprostá slova u batolete (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×