Inzerce
Inzerce
Inzerce

Neštovice mi skoro pokazily svatbu - diskuze

  • Neštovice mi skoro pokazily svatbu
    Mám jen zprostředkovanou zkušenost s neštovicemi, ale nemilou. Pár týdnů před mou svatbou to chytil sedmiletý synovec, nakazil maminku i staršího bráchu. Skoro to vypadalo, že na stavbu nebude moct ani jeden, ale nakonec se neúčastnil jen starší synovec. Oba kluci měli průběh v pohodě, švagrová však trpěla jako blázen.

    Mimoto sousedův klučík dostal od staršího sourozence neštovice v pár měsících života. Měl krom teplot pupínky opravdu všude, na genitáliích a dokonce v očkách       Byl to podle slov sousedky masakr.

    Co se očkování týče je to u nás tak. Starší dcera je naočkovaná, po první dávce přišla do kontaktu s neštovicemi. Doktorka říkala, tak je to teď 50:50 jestli je dostane. Ale nedostala. Já si oddychla, protože, kdyby je dostala, peníze by jakoby vyletěly oknem. A 1800 zrovna není málo peněz. Druhou jsem naočkovat nedala. Pokud je nedostane než půjde do školy, tak bych určitě očkovala.
    škubanek   | 14.03.2013 13:32:23 | Reakcí: 4, poslední: 18.03.2013 08:39:03
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Je lepší očkovat či onemocnět? (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×