Inzerce
Inzerce
Inzerce

Je to každého věc, kde se rozhodne rodit! - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Porod doma (strana 2).

  • Je to každého věc, kde se rozhodne rodit!
    Mám dvě děti a obě se narodily doma. Oba porody probíhaly bez komplikací - prostě úplně normálně a přirozeně. Kdybych rodila v porodnici možná bych sáhla po nějakém utěšujícím prostředku, ale jsem ráda, že jsem k tomu neměla možnost. Radost z narození dítě byla vždy neuvěřitelná. Druhý porod bych popsala jako nejlepší zážitek ve svém životě.
    Jak říká základní listina lidských práv je na rodičce, kde se rozhodne rodit. Stát by ji k tomu měl dát možnost, což se bohužel u nás neděje. Mám takový dojem, že stát (nebo spíš politici či odborníci nebo spíše lobbisté či kdo jiný!?) chce porody doma zakázat! Porody jsou velký byznys a jak jsem poznala již u svého druhého těhotenství, kdy mě lékař nadával za to, že ze mě nemá dost peněz - že přece jen jde o peníze a vůbec ne o mě nebo moje dítě!
    Jsem potřetí těhotná a doufám, že i toto dítě přivedu na svět doma.
    Před porodem prvního dítěte jsem si to nedovedla představit, ale mohu všechny uklidnit, že tělo ví jak na to, že každá z nás umí rodit! To jsou slova mého gynekologa! Sice tuto větu použil, když mi chtěl dokázat, že vlastně porodní asistentka nic neumí a všechnu práci odvedu já - jenže vůbec si neuvědomil, že v porodnici je to taky tak. Porodit dítě musí žena, ne lékař.
    Ať rodíte doma nebo v porodnici hodně štěstí a nezapomeňte, že rodit jistě umíte!
    Mara3   | 24.07.2012 13:51:37
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Porod doma (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×