Inzerce
Inzerce
Inzerce

Mám doma vybavení od SEDITY(ručník, hrne - diskuze

  • Mám doma vybavení od SEDITY(ručník, hrnek, misku, talíř), pak mám kelímky od TANGU, to bylo za sbírání log nebo obalů a pro děcka se to hodí. Sem tam nějaký ten bod v Jednotě, to jsem MĚLA zaékací mísu PYREX nějakých 5 litrů a jen za 79,-, ale tchán mě ji při stěhování rozbil  .Pak jen za body bez doplatku mám sadu talířů, sadu skleniček, obojí po 18 kusech, to mě srdce nebolí, když to děckám spadne na zem. A ještě kobereček, pod stolem v kuchyni na takové to domácí drobení  . Kdybych to měla počítat na peníze, vyjde to pekelně draho, ale jiný obchod s potravinama jsem v místě bydliště neměla(tehdy) tak se to vlastně i oplatilo  .

    Měla pár kartiček do drogerií, kvůli plenkám, ono 2 děcka po roce není jen tak  ... Teď už je nepotřebuju, tak jsem je dala klukům na hraní. Už kupuju jen ve slevě cukr, mouku a mléko, to ostatní je mě fuk.

    Jen teda mám asi 250 log SEDITY ve skleničce, občas přihodím další a snad tam na konci roku bude něco zajímavého na výměnu  .
    polova   | 20.08.2012 19:24:41 | Reakcí: 1, poslední: 20.08.2012 20:34:34
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Nechci slevu zadarmo (Martina85) (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×