Inzerce
Inzerce
Inzerce

Odmítání otce - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Psycholog radí (strana 3).

  • Odmítání otce
    Dobrý den,

    prosím o Vaši radu.

    Již několik týdnů se potýkáme s odmítavým postojem naší dcery (budou jí 3 roky) k otci. Manžel se chová k dceři velmi hezky, chce si s ní užít každou volnou chvilku kdy přijede z práce, je (oproti mě) velmi trpělivý a vše jí s klidem vysvětluje.

    Jen co se manžel objeví doma s úsměvem na tváři a otevřenou nárůčí, dcera začne mít poznámky typu: "nechci tátu, ať jde pryč, nemám tě ráda atd." Je mi manžela moc líto, vždycky k dceři tíhnul a je vidět, že ho celá situace velmi trápí a já nevím jak mu mám pomoci.

    Když je s ním sama, řekla bych, že je situace lepší...jenže horší je, že jí spíš ani nemůžeme přesvědčit, aby s ním šla na procházku nebo jela na výlet, aby s ní prostě mohl být sám.

    Na druhou stranu, když se u nás objeví babička, jsem na druhé koleji i já, vyhání mě, zažili jsme i scény, kdy brečela, že s námi nikam nejde, že zůstane u ní, ať jdeme pryč apod.

    Nedávno se nám narodil druhý potomek, ale výše popisovaná situace byla už předtím, jen si myslím, že je teď více umocněna tím, že chce být pořád se sestřičkou a nechce se od ní hnout ani na krok. Ale opět stejná situace - manžel jí nedokáže odlákat ani na procházku po městě, ale s babičkou jde.

    Děkuji za Vaši radu!!
    Daniela99   | 02.06.2016 09:52:54
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Psycholog radí (strana 3)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×