Inzerce
Inzerce
Inzerce

1) Kdy jsi zjistila, že jsi těhotná? Byl - diskuze

  • 1) Kdy jsi zjistila, že jsi těhotná? Bylo mimi plánované?

    - Těhotenství jsem zjistila dva dny po vynechání menstruace. První příznaky jsem na sobě začala pociťovat však již dříve (napnutá prsa, divná puchuť v puse atd.). Kája planovaný nebyl a partner se s tím dlouho nemohl smířit.

    2) Jak jsi zjistila, že jsi těhotná? Dělala sis těhotenský test nebo jsi šla rovnou k doktorovi?

    - Tak u mě padlo celkem 5 těhotenských testů. První dva byly negativní a další tři byly pozitivní. Ta druhá čárka byla tak neviditelná, že jsem si s posledním testem udělala výlet k doktorce, aby mi těhotenství buď potvrdila či vyvrátila. Když jsem test vybalila v ordinaci, obě čárky byly tak znatelné, že nebylo pochyb.

    3) Kdy a jak se o těhotenství dozvěděl tvůj partner? Potřebovala jsi chvíli na to, aby ses s tou novinou vyrovnala sama, nebo jste dělali test společně?

    - Já volala partnerovi ihned, jak jsem opustila ordinaci lékaře. Bohužel to bylo jen po telefonu (nežijeme spolu). Dostalo se mi odpovědi, že mu to nevychází, že mimi není jeho a ať "to" (jak syna tehdy nazval) dám pryč. Od té doby se to mezi náma totálně rozbilo a vztah skřípal. Nyní se snaží vše vrátit zpět, ale ve mě, díky jeho počáteční reakci, urážkám a nezájmu v těhu, totálně ochladly city k němu.
    veverka-zrzka   | 02.05.2011 21:40:13
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak jsme tatínkům oznámily těhotenství? (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×