Inzerce
Inzerce
Inzerce

mozna tehotna? - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Jak poznám, že jsem těhotná (strana 9).

  • mozna tehotna?
    Dobry den,jiz 15 mesicu se s manzelem pokousime otehotnet.Behem tech nekolika mesicu nastalo spouta komplikaci jako dva samovolne potraty jeste pred potvrzenim lekarem a pred dvema mesici jsem byla na operaci laparoskopocke pri ktere mi byli rozruseny srusty a odebrany pravy vejcovod.Hned po tydnu od operace jsme se zacali snazit o miminko coz bylo 25 zari.Nic se nedelo a tak jsme se snazili dal.Ovulaci posledni jsem mela 1 listopadu,od te doby jsem na sobe zacala pozorovat ruzne priznaky tehotenstvi jako bolest hlavy,prsou,pocity na omdleni,chute,naladovost,unavu atd.Vcera jsem mela lehke spineni,menstruaci mam po 30 dnech cyklu a tak dalsi menstruace mela probehnout az 16 listopadu.Ale dnes jsem bez bolesti zacala trosku vic krvacet.Muze se jednat o uhnizdeni a nebo pocinajici potrat?Psledni odber krve byl jeste pred datumem uhnizdeni a to pred ctyrmi dny a bylo to negativni.Vcerejsi test tehotensky mi ukazal slabouckou druhou carecku.Ale znepokojuje mne to krvaceni.Gynekolog mi stale vyvraci ze tehotna jsem.Pry nejsem.Ultrazvuk nedelal.Je stale mozne ze bych tehotna byla?Prosim o radu.
    krimonika   | 14.11.2014 10:30:32 | Reakcí: 2, poslední: 18.11.2014 08:25:31
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: mozna tehotna?
      Dobrý den, pokud pouze slabě krvácíte, což Vás nijak neohrožuje, počkejte pár dní, jak se to vyvine. Jestli jste těhotná či ne by se sice již teď mělo ukázat v krvi, ale i kdyby ano, nemá toto zjištění žádný význam. Krvácení může znamenat normální menstruaci, která přišla trochu dříve a slabá čárka na testu v tomto případě může být falešně pozitivní nebo můžete být opravdu v úplném začátku těhotenství, ale i v tom případě nezbývá, než čekat, jak to s těhotenstvím bude dál. Krvácení v počátku nemusí hned znamenat, že se jedná o potrat, i když může. Právě ale z důvodu, že se v této fázi nedá dělat nic než čekat, nestresujte se tím a zajděte na ultrazvuk či krevní testy tak za týden.
      Spíš si nejsem jistá, zda je dobré pokoušet se otěhotnět ihned v návaznosti na operaci - přece jen by se měl organismus a hlavně děloha trochu vzpamatovat. Pokud jste navíc měla srůsty v malé pánvi a poškozený vejcovod (předpokládám, že z toho důvodu byl odstraněn) a vzhledem k vaší anamnéze dvou samovolných potratů, bych spíše doporučila konzultaci v centru IVF stran další snahy o graviditu.
      MUDr. Veronika Ťápalová
      Baby on line   | 15.11.2014 14:57:34
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: mozna tehotna?
        Dobry den,ja tedy krvacela dva dny a pak jen divne hnede spinila coz normalne nemivam a ikdyz sem se zacala smirovat s tim,ze tehotna s nejvetsi pravdepodobnosti nejsem,zacala me hrozne bolet hlava a to uz treti den a ode dne ocekavane mensruace kdy mela prijit normalne mi neni nejlepe od zaludku a jsem neustale velice unavena.Me napadla jeste jedna moznost,kdyz to bylo bez bolesti,ze to mohl byt syndrom mizejiciho dvojcete.Manzel ma v rodine velke dispozice k dvojcatum.Takze se jeste chytam nadeje ze jedno vajicko se mohlo uchytit.Radeji se netestuji a vyckavam.Za tyden si zajdu k lekari.Jinak reaguji k poznamce ze neni dobre snazit se ihned po operaci,me rekli v nemocnici pri propusteni ze mame ted hned po operaci velikou sanci otehotnet a nic nam v tom nebrani at se zacneme snazit az se na to budu citit. 
        krimonika   | 18.11.2014 08:25:31
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: Jak poznám, že jsem těhotná (strana 9)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×